A tökéletes kiránduló ruházat nekem teljesen más, mint neked

Azt az elképedést nem tudjátok elképzelni, amikor a motoros kabátomban és kopott farmeremben megérkeztem az ötcsillagos szálloda recepciójára. Azt hittem, hogy valami tróger vagyok, aki csövezni akar valamit, és már majdnem elküldtek, amikor megértették végre, hogy nekem van egy egész hétre foglalásom. Nem merték kérni, hogy fizessem ki előre, gondolom féltek, hogyha bizalmatlanok, akkor otthagyom őket és más szállodát keresek, de azért látszott rajtuk, hogy aggodva figyelnek. Pedig mit értenek ezek ketten az emberekhez? A vadonatúj SIXGEAR dzsekimben voltam, a San Remo bőrdzsekimben. Nyár volt, nagy hőség és ez volt a legalkalmasabb az útra, hiszen a perforált marhabőrnek köszönhetően, amiből készült, úgy volt kialakítva, hogy a menetszél hűtsön útközben.

Soha nem jöttem zavarba a megjelenésem miatt, most sem érdekelt különösképpen. Megkaptam a szobámat és egész héten a szakadt farmer és motoros dzseki kombinációban nyomultam. Ez az egyik legjobb minőségű motoros dzsekim, ami valaha volt és még jól is néz ki. Idén tavasszal vásároltam, akkor fedeztem fel a SIXGEAR üzletet és le vagyok nyűgözve tőle. Valószínű ezentúl csak innen fogok vásárolni dzsekiket. Sőt, most már nadrágban is gondolkodom, eddig arra soha nem fektettem hangsúlyt, hiszen télen nem motorozok, de rossz idő nyáron is lehet és olyankor sokszor meg is gyűlt a bajom a farmerjeimmel.

De mégis az volt a kedvenc pillanata a nyaralásom hotelben töltött idejéből, amikor az egyik recepciós lány meglátott elgördülni a motorommal. Gondolom akkor megbizonyosodott róla, hogy a szakadt farmerem és San Remo bőrdzsekim egy életstílust képvisel és semmi köze az anyagi helyzetemhez. Egyébként jól telt a hetem, minden reggel elhúztam a hotelből és csak este értem vissza. Keresztül kasul felfedeztem a környéket és imádtam. Csak az utolsó napot szántam motor nélküli kikapcsolódásra, amikor kiéltem a szálloda adta lehetőséget és egész nap a medencében és a szaunában lazultam. Ha sikerül elnyerned a recepciós lányok bizalmát, jó hely nagyon ez a Hotel Szemes.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.