A legmesésebb Hotel fürdőszoba

Miénk az első díj

Mikor tavaly óriási átalakításon esett át a szállodánk, elhatároztuk, hogy csak és kizárólag minőségi anyagokkal vagyunk hajlandóak dolgozni, hiszen a minőség, tapasztalatunk szerint, egyenesen arányos a tartóssággal. Ez volt az elsődleges szampont akkor is, mikor hotelszemélyzetet választottunk és sokakat hazacsábítottunk Ausztriából, hogy ismét a magyar vendéglátást erősítsék sokat látott új szemléletükkel és már-már profivá vált nyelvtudásukkal.

Tavaly a minőség a felújítás frontján vált fontos szemponttá, így nem volt kérdés, hogy ezen a területen is a legprofibb csapatot voltunk csak hajlandóak alkalmazni. A véletlen összehozott minket egy olyan építőipari brigáddal, akik ismerték a legjobb anyagbeszerző helyeket és ennek köszönhetően nem csak csodaszép, de elképesztő gyors munkát is végeztek. Nekünk csak annyi volt a feladatunk, hogy összeválogassuk a szineket és belőjük az árkategóriát, az összes többi más feladatot levették a vállunkról.

fürdőszoba

fürdőszoba

A legsarkallatosabb pont a lakosztályokhoz tartozó fürdőszobák voltak, erre fektettük a legnagyobb hagsúlyt, hiszen minden évben megrendezik a szállodák nemzetközi szépségversenyét ebben a kategóriában és nagyon régóta fájt a fogunk az első helyre.

Nem is volt kérdés, hogy csak a legszebb és legminőségibb csempék, szaniterek és kiegészítők jöhetnek szóba.

A csodás kivitelező csapatunk tapasztalata nagyon jól jött nekünk, hiszen több oldalt is mutattak, ahol varázslatos kincsekre lelhettünk a projekthez.

Végül egy olyan fürdőszobával foglalkozó céget választottunk, ahol a legkreatívabb ötletekel szembesülve találtuk magunkat.

És meg is lett az eredmény, hiszen a fent említett versenyre beadott pályázatunk, nem csak hogy első lett a szakmai zsűri döntése szerint, de a közönségszavazatok többségét is elnyertük.

Természetesen ez nem kevés új vendéggel járt, szinte látványosság lett a látványos fürdőszoba a térségben, a díjátadót a helyi tévécsatorna is közvetítette, ezzel nagy publicitást biztosítva szeretett szállodánknak.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.