Egy szállodai élmény új női pulóvereket eredményezett…

A minap futottam össze egy régi osztálytársammal, mert valami folytán az internet kalandos világában egymásra találtunk és megbeszéltünk egy találkozót. Beültünk egy frankó kis kávézóba és egy frissítő fekete mellett, sztorizgattunk. Jó a régi kapcsolatokat felfrissíteni, mert lehet olyan irányba változtatok, ami mind a kettőtöket érdekelheti és a jövőben nagy segítséget tudtok nyújtani egymásnak. Ez így is történt, ugyan is elmesélte a múlt heti élményét, amit egy wellness hétvégén szerzet barátnőjével.

Egy hangulatos kis szállodába utaztak le, ahol teljes ellátásban volt részük. Valóban nem szenvedtek hiányt semmiben, a kiszolgálás tökéletes volt. Luxusnak érezték az egész hétvégét, viszont még is csúszott valami kis üröm az örömbe. A barátnője vitte magával a kabala pulcsiját, ami igen fontos volt számára, mert az elhunyt anyukájától kapta, utolsó ajándék gyanánt. Ha tehette mindig rajta volt, ám egy kis italozás után levette magáról és a szálloda bár részén felejtette. Másnap tűnt fel csak neki, hogy nincs meg, ezért vissza ment utánakérdezni. A személyzet csak rázta a fejét, hogy nem találtak semmilyen ruhadarabot, amitől a lány kicsit kibukott és az igazgatóval akart beszélni. Meg is tette, elpanaszolta a baját és kikérte magának, hogy egy ilyen nívós helyen hogy fordulhat elő lopás. El is hagyták a szállodát, és amit tehettek az annyi volt, hogy egy igen kellemetlen értékelést hagytak a helyről…

Hallgatván a történetet eszembe jutott egy megoldás, ami a pulcsit ugyan nem hozza vissza, de talán sikerül betöltenie a keletkezett űrt. Elújságoltam neki barátnőm kedvenc webshopját. Egy kis online butikról van szó, ahol mindig olyan fergeteges öltözetet talál magának, hogy nem győzöm csodálni. Szerencsére remekül optimalizált az oldal, ezért telefonon keresztül is jól tudtam prezentálni cimborámnak. Az oldal böngészése közben láttam, hogy neki is tetszik a dolog, majd elkérte a honlapcímet és továbbított kedvesének. Pár perc múlva jött is egy válasz szívecske formájában. Úgy látszik tetszett neki az oldal, hiszen tényleg egy remekül összetett internetes boltról van szó. A termék választék széles és mindegyik kifogástalan minőségű, ráadásul kifejezetten jó női pulóver is kapható! Ezt az is bizonyította, hogy 20 perccel miután a kedvese reagált egy szívecskével az oldalra, már küldött is egy képet egy krémszínű pulcsiról, amit már meg is rendelt!

Kíváncsian fogom várni, hogy miután megérkezik hozzájuk a pulcsi, milyen véleménnyel lesznek róla, mert nálunk azaz, barátnőmnél mindig elsöprő sikert arat az össze rendelt ruhadarab. Ez sajnos 3 és 14 nap közé tehető, mert hétvégével együtt ennyi idő kell, hogy a rendelést kiszállítsák. Nálunk ez nagy átlagban 6 nap, de sok mindentől függ a rendelés teljesítése, de ha már nem bírja türelemmel, az ügyfélszolgálatot nyugodt szívvel hívhatja, a rendelés státuszáról érdeklődve. Eléggé szemelőt van az ügyfélszolgálat száma a honlapon, ez is egy bizalmat sugallva a vásárlóknak, hogy készséggel fordulhatunk feléjük a kérdésekkel.

Egyelőre nem tehetek semmit, csak várok, és remélem, majd tapasztalatairól beszámol haverom, hogy mennyire elégedett meg a pulóverrel barátnője. Végre valakinek továbbtudtam adni ezt a remek webshopot és ahogy fentebb is írtam, örültem, hogy hasznos segítséget nyújthattam egy régi kedves ismerősömnek!

Már meg van a következő találkozónk időpontja, mert olyan jónak éreztük az elsőt, hogy muszáj lesz folytatni, és legalább megtudom, milyen tapasztalataik voltak a ruha rendeléssel kapcsolatban!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.