Új flottakezelővel gyarapodott a csapatunk

A minap új taggal bővült a szálloda csapata. Egészen pontosan egy flottakezelő érkezett hozzánk. Lehet, hogy velem volt a baj, de először fogalmam sem volt, hogy mivel foglalkozhat. Aztán egyik kollégám felvilágosított, hogy a flottakezelés tulajdonképpen egy cég autóparkjának kezelése. Ekkor már felfogtam a pozícióját, bár abban még mindig nem voltam biztos, hogy minek erre egy állandó embert felvenni, mikor nincs túl sok autója a cégnek. De erről is felvilágosítottak, ugyanis a fiatalember csak időlegesen szerződött a céggel, amíg rendbe hozza az autókkal kapcsolatos ügyeket, helyre állítja a dolgokat, és utána csak havonta fog rájuk nézni. Így már értettem mindent.

flottakezelés

flottakezelés

Más változás egyébként mostanában nem történt, már ami a szállodát illeti. Szerencsére annak ellenére, hogy nincs szezon, elég sok a vendég, tehát mostanában sem unatkozunk, de azért nincs az a nagy nyári pörgés. Ki is használtam az alkalmat, és jövő hétre szabadságot vettem ki, mert úgy érzem, már rám fér egy kis feltöltődés.

Azt azonban még nem döntöttem el, hogy a szabadnapjaimat otthon töltsem, vagy menjek el valahova, hogy teljesen ki tudjam kapcsolni az agyamat. De azt hiszem, az utóbbi lesz a legjobb megoldás. Egyik barátnőm úgyis felajánlotta, hogy eltölthetek pár napot a nyaralójukban, mostanában úgysincs ott senki, úgyhogy szabadon garázdálkodhatok. Jó lesz!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.