Wellness, luxus, ott hagyott, de végül megtalált swarovski karkötő, csodálatos nyaralás

Az én saját véleményem szerint az egyik legjobb és legfontosabb emberi tulajdonság a megbízhatóság és a becsületesség. Ez például a vendéglátós szakmában és természetesen, ide kapcsolódóan a szállodaiparban is elengedhetetlen dolog.

Saját tapasztalatokból kiindulva sajnos ez nem mindig  adott, pedig egy alap feltételnek kéne lennie annak, hogy egy szállodában, vagy vendéglátóegységben dolgozó személy a lehető legmegbízhatóbb legyen. Például ne lopja el az ember értékeit, saját tárgyait. Anyukám mesélte, hogy egyszer történt vele ilyen. Berakta a pénzét a széfbe, ami eltűnt onnan. Elég szomorú történet, de természetesen a tettes nem lett meg, ahogy  apénz sem, pedig nem sok embernek volt bejárása abba a szobába.

Én a szerencsésebbek közé tartozom. Én a legutóbbi nyaralásomon az egyik swarovski, kék kristályokkal kirakott, ezüst karkötőmet hagytam el a szállodában, ahol laktunk. Természetesen azonnal jelentettem a recepción és szóltam, hogyha bárki bármit tud ezzel kapcsolatban és megtalálja, akkor legyenek szívesek értesíteni. Másnap reggelre már szóltak is, hogy egy kis csomaggal várnak a portán. A takarítók megtalálták este vacsora után a hely éttermi részlegénél a karkötőmet és én nagyon hálás voltam, hogy meglett, visszakaphattam, amit elvesztettem.

Sajnos ez elég gyakran megesik az emberekkel, hogy ékszereket hagynak el. Velem se ez volt az első eset, hogy ilyen történt, de sajnos csak az elsők között marad olyan tekintetben, amikor meg is lett végül az ékszer.

Egyébként a nyaralás nagyon szuperül sikerült. A családdal mentünk a hegyekbe, hogy egy wellness hétvége keretében, illetve 5 napról beszélünk, szóval egy jó hosszú wellness hétvége keretében elmentünk egy kis friss levegőt szívni a magasban és kipihenni a szürke hétköznapok és az elmúlt hetek fáradalmait.

A szállás nagyon jól felszerelt volt. A szobának volt erkélye, amin egy jakuzzi is pompázott, ami kellemesen melegen tartotta az embert a hideg idő ellenére is. Továbbá masszázsra is hivatalosak voltunk, ami nagyon jól esett, mert már nagyon régen voltak kényeztetve a végtagjaim és egy masszázs mindig jól tud esni, pláne, ha csak ritkán van ilyen élményben része az embernek. Emellett volt a wellness részlegen több fajta szauna is. Infra szauna és gőzkabin is benne volt a repertoárban és mi ezeket a szolgáltatásokat korlátlanul használhattuk, mert egy olyan csomagot vásároltunk, ami ezeket tartalmazza.

Lent, a közös részben is volt természetesen jakuzzi meg két másik medence is meg egy gyerekmedence. Az egyik medence amolyan úszómedence volt, mert elég hosszú volt ahhoz, hogy egy igen jó úszóedzést komponálj magadnak benne, ha éppen ahhoz van kedved.

Mondanom sem kell, hogy a sok wellness mellett a kilátás egy extra élményt adott meg egy pluszt a helynek. Ugyanis fent voltunk egy hegy tetején és a kilátás igen Pazar volt. Lélegzetelállító látványt nyújtott a magasban, adott esetben a felhők felett lenni.

Az ellátásban továbbá szerepelt a reggeli, az ebéd és a vacsora is, vagyis a napi háromszori étkezés. Így igen sokat jártunk az éttermi részlegben, ahol jobbnál jobb és különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhattunk és pakolhattunk a tányérunkra a svédasztalos megoldásnak köszönhetően. Itt történhetett, illetve mivel itt találták meg végül a swarovski karkötőmet, biztos, hogy itt is történt, hogy elhagytam az ékszert. Biztosan siettem vacsorára és csak gyorsan magamra kaptam a karkötőt, de elfelejtettem megszorítani, tehát egyszerűen lecsúszhatott a kezemről. De lényegtelen, hogy hogy s mint meg, hogy mikor is történt a dolog, mert meglett.

Ez is tükrözi egy szállodának a színvonalát és a minőségét. Nem csak az a lényeg, hogy finom legyen az étel az étteremben, szép és lélegzetelállító legyen a kilátás vagy, hogy meleg a medence. Egy megfelelő és megbízható személyzet nélkül semmis az egész, mert az igazi emberi értékeket nem tudja pótolni egy tárgy, vagy egy jakuzzi. Az pénzen nem kapható.

Ha majd egyszer ajánlani fogom másoknak, ismerőseimnek és barátaimnak a szállodát, akkor egészen biztos, hogy nyomatékosítom azt a tényt, hogy itt igazán megbízható a személyzet és bátran, nyugodt szívvel jöhetnek ide kicsit feltöltődni, pihenni, mert garantáltan, saját tapasztalatból mondva nagyon jó kezekben lesznek és nem csak ők, hanem a magukkal hozott tárgyaik, értékeik, swarovski ékszereik is.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.