Fogtömés Budapesten? Szerencsére erre is tudunk egy jó helyet!

A vendégeinknek sokszor vannak érdekes kérdéseik és néha nem is tudom hova tenni őket. A múltkor például az egyik külföldi vendégünknek kellett eligazítást adnom arról, hogy hol tudja betömetni a fogát. Mivel külföldről érkezett, ezért mondtam is neki, hogy sokkal jobban jár, ha nem egy körzeti, hanem egy magán rendelőt keres fel, mivel úgyis fizetnie kellene érte, akkor pedig már inkább a jobb technikával készült fogért fizessen.

A fogtömés egy egészen rutin feladat a fogorvosok körében, minden nap betömnek egy-két lyukas fogat, mégis a silány alapanyagok miatt van, hogy ezek a nagy szakértelemmel készült tömések nem tartanak 2-3 napnál tovább. Édesapám rendszeresen vissza is járkált a fogorvosához a folyamatosan kihulló tömések miatt, aztán megelégelte a dolgot, és váltott.

A külföldi vendégünknek is a premium dental clinic rendelőt ajánlottam. Igaz, kicsit messze van a hotelünktől, de a szakértelmük, az emberségességük miatt mondtam is neki, hogy nem fog náluk jobbat találni. Ugyanis itt nem csak azzal foglalkoznak, hogy kélsz legyen a fog, és ne lássák többet a pácienst, hanem igazán nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és arra, hogy a kezelt pácienseiknek a lehető legkevesebbszer kelljen visszatérniük hozzájuk, hiszen az annak a jele, hogy egészségesek.

A külföldinek megmutattam a http://fogorvosbudapest.info/ oldalt, hogy onnan ki tudja választani, melyik orvoshoz szeretne menni ellátásra. Fel is hívtam neki a rendelőt, hiszen engem már ismernek ott, és elmondtam a problémát. Ezt szeretem egyébként, mikor névről ismerik az összes betegüket, és éreztetik is velünk, hogy nem csak számok és statisztikák, kórtörténetek vagyunk.

Szerencsére a helyzet súlyosságához mérten a következő napra sikerült is egy időpontot találni, amikor el tudták látni a lyukas fogat. A vendégünk is maximálisan elégedett volt az ellátással.

Azzal mondjuk eddig mindenki, akit ismerek és járt ott, elégedett. Nagyon kedvesek az orvosok, igazi szakértők és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az eljárások a lehető legfájdalommentesebbek legyenek, és mégis jobban tartsanak, mint mások módszerei. Minden orvosuk nagyon magasan képzett, de mindegyiküknek egyenként megvan a maga szakterülete is, ha speciálisabb beavatkozásokról van szó. A rendelőben a többi hasonló tevékenységeket végző fogorvosi árakhoz képest kifejezetten baráti árakkal kerülünk szembe, nem arról szól, hogy csillagászati összegeket kérjenek el egy-egy beavatkozásért. Teljesen reálisak az áraik, főleg a magasszintű szolgáltatásaikhoz mérten. Egyébként a legtöbb fogászati beavatkozást meg lehet találni náluk, a honlapjukon.

Sok rendelővel ellentétben nem csak azt írják, mit csinálnak, hanem az árakat is mellé rakják. Így az ember pontosan tud tervezni, nem érik meglepetések. Szeretem az ilyesfajta korrektséget, fontosnak tartom, hogy egy honlapon minden információt meg lehessen találni.

A vendégek időpontra érkeznek, így nincsen tömeg, mindenkire elég idő jut és nem kell órákat kényelmetlen, kellemetlen várakozással tölteniük a pácienseknek. Na meg maga a váróterem is nagyon kellemes kis helyiség.

Maga a rendelő is egy könnyen megközelíthető, forgalmas részén helyezkedik el a belvárosnak, a II. kerületben van. Így a viszonylag nagy távolság ellenére is hamar odaért a vendégünk, akit hozzájuk irányítottam. Könnyen megtalálta a rendelőt, gyorsan megcsinálták a fogát és nyugodtan, fájdalmak nélkül tudta eltölteni a hátra maradt időt a nyaralásából a fővárosunkban.

Én nem bántam meg, hogy váltottam, és inkább saját zsebből fizetek a fogorvosi ellátásért, Az ellátás minősége és maguk az ellátók is megérik a pénzüket. Na meg rengeteg időt tudok spórolni azzal, hogy nem kell egész délutánokat a rendelő várójában töltenem és nem kell ide-oda rohangálnom a fogászatok között, mert ahol van röntgen, ott nincsen szájsebészet, és fordítva. Na meg mindent a körzeti orvossal kellene megbeszélnem, ő irányítana mindig tovább. Ezzel szemben a kedvenc magánrendelőmben mindent megtalálok egy helyen, és maximálisan meg is van velük elégedve az egész család, ami nagy szó, mert elég finnyásak vagyunk ilyen téren, és sajnos genetikából adódóan a család minden tagjának rossz a foga is.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.