Mixertanfolyam korra, nemre való tekintet nélkül

Volt egyszer egy rendezvényünk, amit egy jól menő mixersulinak szerveztünk. Valami év végi gála, vizsgabemutató lehetett, de az biztos, hogy fergeteges hangulatot csináltak. Annyi féle és fajta koktélt egy helyen még nem láttam. Néhányan – gondolom a profibbak – olyan látványosan készítették el az italokat, hogy az már kész show volt. Ott csorgott a nyálunk, de azt hiszem, ennyiféle színes, puccos, finom ital láttán mindenki vágyakozott volna legalább egy hörpintésre.

mixersuli

mixersuli

A főnökünk is lejött megnézni, hogy mi a helyzet, minden rendben van-e, és annak ellenére, hogy munka közben szigorúan tilos alkoholt fogyasztani, sőt még rágondolni sem érdemes, kért nekünk egy-egy enyhébb koktélt. Sőt, ő is csatlakozott hozzánk, pedig még soha nem láttam alkoholt inni.

Egyébként a rendezvényen megforduló emberek elég vegyesek voltak. Fiatalok, idősebbek, férfiak, nők, olyanok is, akikről maximum azt gondolnád, hogy otthon ülnek és kötögetnek vagy kertészkednek. Úgy látszik, a mixertanfolyam nemre és korra való tekintet nélkül mindenkit vonz. Még az én fejemben is megfordult, hogy esetleg beiratkozom egy hobby-tanfolyamra, de nem biztos, hogy ez a megvalósított ötletek listájára fog kerülni.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.