Orvosi táska a hotelben

Amikor egy vendég betér a hotelbe, akaratlanul is mindig megnézem, hogy milyen holmik vannak nála, hogy miben hozza a cuccait, illetve, hogy milyenek a táskái. Nem tehetek róla, szeretem a táskákat.

Néha elég különleges táskákat látok, például megfordult már itt állat mintás táska, átlátszó hátizsák, de a múltkor valaki betért egy orvosi táskával a kezében. Azért az orvosi táska egy elég speciális, szakmához kötődő dolog, nem szoktak csak úgy sétálgatni vele, szóval megkérdeztem az illetőt, hogy orvos-e, de kiderült, hogy nem. Csak tetszett neki a táska, és úgy döntött ezzel fog sétálgatni. Tulajdonképpen ez nekem kapóra is jött, mivel az egyik unokatestvérem orvosnak tanul, szóval jött is az isteni szikra, hogy orvosi táska lesz a karácsonyi ajándéka.

Hiszen nemsokára itt a karácsony, én pedig még mindig nem szereztem be mindenki ajándékát, az idő pedig nagyon sürget. Persze azonnal megkérdeztem, honnan vette a táskát, készségesen le is írta nekem, hogy a bagbox.hu-ról. Gondoltam ez valami speciális oldal, hiszen az orvosi táskáról eddig azt sem tudtam, hogy olyan emberek is hordják, akik nem orvosnak készülnek.

Amikor akadt egy kis szabadidőm, természetesen rá is kerestem a már említett honlapra, és nagy meglepődéssel tapasztaltam, hogy bizony egy teljesen átlagos, táskákkal kapcsolatos honlapról van szó. Kicsit utánajártam a dolgoknak. Prémium minőségű bőráruk, táskák, pénztárcák, kiegészítők. Minden, ami bőr. Ráadásul mindenhol nagyon jó az értékelésük. Kicsit meg is lepett, hogy sosem hallottam még róla, bár ami azt illeti, sosem akartam még aktatáskát, vagy valódi bőr női táskát venni. De ahogy elnézem, lehet, hogy kellene. Nagyon jól néznek ki, és sokkal strapabíróbbak is, mint az én műbőr, és műanyagos táskáim.

Tulajdonképp nagyon egyszerű dolgom volt. A készítők gondolom számoltak azzal, hogy olyan a témához mit sem értők is látogathatják a honlapot, mint én, így az összes táskához érthető leírást készítettek. A jobban hozzáértők számára készítettek szűrő funkciókat is, amit ezúttal nem kellett, hogy használjak, hiszen azt sem tudtam, mire lenne érdemes leszűrni a kiadott találatokat. Végül sikeresen kiválasztottam egy selyemfényű orvosi táskát. Szerencsémre raktáron is volt, és ingyenesen szállítanak, így nagyon hamar megkaptam a rendelt terméket, méghozzá teljesen kifogástalan állapotban. Megéri máskor is figyelni a vendégeket, ha ilyen jó honlapokat tudhatok meg tőlük. A táska nagyon szép és nagy, pont olyan, mint ahogyan az le van írva. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a bagbox szolgáltatásaival. Zökkenőmentesen és nagyon gyorsan a magaménak tudhattam a táskát, ami csodálatos ajándék lesz majd az unokatestvérem számára.

Sosem volt még szükségem ezelőtt valódi bőr termékekre, de ahogy a honlapjukat nézegetem, egészen jó ötletnek tűnik, hogy az édesapám elkövetkező születésnapjára is innen válasszak valamit. Meglehet, Ő nem örülne annyira egy orvosi táskának, de annyi féle terméket forgalmaznak, hogy biztosan neki is találok valami megfelelőt. Mondjuk egy pénztárcát, vagy egy övtáskát, esetleg egy aktatáskát.

Az újonnan beszerzett orvosi táskának nagyon fog örülni az unokatestvérem. Ugyan a diplomája még nincs meg, de később biztosan szüksége lesz rá. Olyan jó minősége van, hogy azt is meg merem kockáztatni, talán a praxisa során végig fogja kísérni ez a táska. Mert a valódi bőr termékek nagyon strapabíróak, ráadásul ez a darab maga Pécsett készült, úgyhogy méltón képviseli a magyar minőséget.

Egyébként nem csak magyar, hanem olasz márkákat is forgalmaznak, és biztosan állíthatom, hogy mind ugyanannyira kiemelkedő minőségű. Ha az ember már egy drágább holmira ruház be, akkor szerintem egyértelmű, hogy a lehetőségeihez mérten a legjobbat akarja megvenni. Én pedig nem bízom a véletlenre, ha máskor is bőrárut akarok venni, mindenképpen innen, a bagbox-ról fogok választani, mert ezesetben teljesen meg vagyok elégedve velük. Ráadásul szeretek magyar termékeket vásárolni, és itt meg tehetem ezt is.

Alig várom a karácsonyt, hogy végre odaadhassam az unkatestvéremnek az orvosi táskáját! Biztos vagyok benne, hogy nagyon örülni fog neki.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.