Raktári polcrendszer még egy szállodába is kellhet, így hát vettünk is egyet

A tárolás a szállodákban is egy nagy kérdés. a döntéseinket aszerint kell meghozni, hogy praktikus, vagy inkább esztétikus polcokat szeretnénk. Végül, mivel senki nem látja, hogy hol tartjuk a törölközőket és az ágyneműket, egy egyszerű, de nagyszerű raktári polcrendszer beszerelése mellett döntöttünk.

A raktári polcrendszer általában sokkal erősebb, strapabíróbb, mint a hagyományos, bútorboltokban kapható polcrendszerek. Éppen ezért is gondoltuk, hogy váltunk és egy sokkal időtállóbbra ruházunk be.

A rackinglog. hu oldaláról rendeltünk, mert itt nagyon jó minőségű polcokat lehet kapni, nagyon jó áron. Egy kedves ügyintézővel beszéltük meg, hogy milyen raktári polcrendszert szeretnénk, és hogy milyen méretekben gondolkoztunk. Ugyan nekünk nem annyira fontos, de ezek a polcok nagyon jól terhelhetők. Annyira, hogyha rá is másznánk, akkor sem törne össze, megtartana mindenkit. Bár, mi csak ágyneműkkel és törölközőkkel fogjuk telerakni. De azért jó tudni, hogy mást is rakhatunk rá, ha szeretnénk, akkor sem lesz semmi baja.

A rackinglogról a megrendelés után két nappal ki is szállították a rendelt polcokat. Minden teljesen olyan, mint a leírásban. Kipróbáltam, tényleg elbír engem is a polc.

Összerakni is nagyon egyszerű volt, könnyedén megbirkóztunk a feladattal. Azt, hogy állíthatók a polcmagasságok, egyszerűen imádjuk, mert így külön magasságot tudtunk beállítani a törölközőknek és az ágynemű huzatoknak is. Annyira beváltak ezek a polcok, hogy amikor eljön az ideje, a konyhán levő polcokat is le fogjuk cserélni ilyen raktári polcrendszerre.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.