Diákokkal lesz tele a hotel

A most következő hétvégén jön egy társaság hozzánk, egy diák színjátszókör tagjai. De ők nem ám amatőr módon vesznek részt ebben az egészben. Utánanéztem, és láttam, hogy egy csomó díjat kaptak, nagynevű színészek ismerik el a munkájukat. És mindezt egy vidéki iskola tanára kezdte el, majd bővítette ki és emelte ilyen magas színvonalra. Nem rossz, ugye?

buszbérlés

buszbérlés

Na, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy színjátszókör diákjai jönnek, hogy egy kicsit pihenjenek, csapatot építsenek és tanuljanak. Eléggé meglepődtem, mert kb. harmincan jönnek, de legalább feldobják az életünket. Mindenesetre néztem a programjaikat, és egész jó dolgokat találtak ki nekik, túrázni is fognak menni, azt hiszem Füredre mennek át. Az info pedig onnan van, hogy a buszbérlést is ránk bízták. Elintéztük azt is és az egyik kisebb konferenciatermünkben berendeztünk nekik egy próbatermet, ahol gyakorolhatnak kedvükre.

Egyébként kezd feléledni a hotel is, egyre több vendég érkezik, bár ez még nem az az igazi pörgés, de munka van. A fogfalások is egyre-másra érkeznek, töltődik fel a nyári szezon, júniusra már elég sok szobát kiadtunk, úgyhogy ez a nyár sem lesz egy piskóta, az már biztos.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.